Inca Collagen: moja recenzia a skúsenosť – oplatí sa?

Na našom blogu pravidelne testujeme zdravé potraviny či výživové doplnky. Nemohli sme preto vynechať jeden z populárnych kolagénov – Inca Collagen, ktorý má od zákazníkov množstvo pozitívnych ohlasov.  Prečítajte si našu recenziu na Inca Collagen. 

Read More →
lipozomalne vitaminy

Lipozomálne vitamíny – všetko, čo o nich treba vedieť

Trh s výživovými doplnkami neustále rastie a napreduje. Niet sa čomu diviť, keďže vitamíny a rôzne iné doplnky výživy sú v súčasnosti široko vyhľadávané.

Read More →
lipoxal-na-chudnutie

Lipoxal na chudnutie: ako to funguje + recenzie užívateľov

V dnešnom článku vám bližšie predstavíme Lipoxal – obľúbený doplnok stravy na chudnutie.
Podobne ako vy, aj my sme sa pýtali: Čo je to Lipoxal? Ako funguje? Ako nám môže pomôcť pri chudnutí? 

Read More →
zelený jačmeň účinky

Zelený jačmeň na chudnutie: zbaví vás neželaných kíl aj toxínov

Zelený jačmeň sa stal jedným z najobľúbenejších pomocníkov pri chudnutí. Táto zelená superpotravina sa postupne dostáva do povedomia všetkých, ktorí sa rozhodli pre zdravší životný štýl alebo štíhlejšiu postavu.

Read More →
pestrec mariánsky účinky

Pestrec mariánsky na chudnutie: ako vám pomôže zbaviť sa tuku

Pestrec mariánsky je bylina, ktorá je známa svojimi silnými detoxikačnými a antioxidačnými účinkami. Jeho semenná látka, silymarín, pomáha chrániť a obnovovať pečeň, čím podporuje zdravie a celkový metabolizmus. Ale ako môže táto bylina pomôcť pri chudnutí?

Read More →
zdrava babovka recept

Zdravá bábovka: 10 receptov na tie najlepšie zdravé bábovky pre celú rodinu

Kto by nemiloval vôňu čerstvo upečenej bábovky? Tento obľúbený koláčik pre celú rodinu si môžete pripraviť aj zdravo. Inšpirujte sa našimi receptami na tie najlepšie zdravé bábovky.

Read More →
veganske kolace recepty

Vegánske koláče: 10 receptov na super vegan koláče zo 100% rastlinných surovín

Do klasických koláčov idú často suroviny ako mlieko, vajcia ši maslo. No dnes už si pripravíte fantastické koláčiky aj bez týchto živočíšnych surovín. Prinášame vám 10 super receptov na vegánske koláče z čisto prírodných surovín, ktoré si zamilujete aj pokiaľ nie ste vegánom.

Read More →
zdravy makovy kolac recepty

Zdravý makový koláč: 7 NAJ receptov na fantastické makové koláče bez výčitiek

Patríte medzi milovníkov maku? Tak si z neho pripravte fantastické zdravé koláče. Na inšpiráciu vám prinášame 7 receptov.

Read More →
collalloc cena

Recenzia Collalloc: bioaktívny morský kolagén švajčiarskej kvality + moja skúsenosť

Kolagén sa v dnešnej dobe stal jedným z najobľúbenejších doplnkov výživy. Pre jeho širokosiahle účinky na zdravie začína s užívaním kolagénu stále viac ľudí. Ako si ale vybrať kvalitný kolagén? S tým vám radi poradíme v tomto článku, v ktorom sa konkrétne pozrieme na kolagén značky Collalloc.

Read More →
raw koláče recepty

Raw koláče: 7 receptov na super zdravé dezerty nielen pre vegánov

RAW koláče sú zdravé dezerty pripravené zo samých zdravých surovín. Sú obľúbené najmä u vegánov či vegetariánov, ktorí sa vyhýbajú živočíšnym surovinám. Pochutiť si na nich môžu aj ľudia s intoleranciou na lepok či laktózu, keďže na ich prípravu sa nepoužíva žiadna múka, mlieko či vajca. 

Read More →