Potrebujeme:
250g nízkotučného hrudkového tvarohu
1 vajce
4 PL detskej krupice (alebo špaldovej)
1 PL maku
citrónovú kôru
trochu hnedého cukru/xylitolu/stévie
mrazené ovocie
med
Postup:
V miske zmiešame tvaroh s krupicou, vajcom a makom. Nastrúhame trochu citrónovej kôry a ak chceme, môžeme trochu prisladiť obľúbeným sladidlom.
Z hmoty tvarujeme malé guľky, ktoré hádžeme do vriacej vody. Keď vyplávajú na povrch, povyberáme ich a necháme chladnúť.
Mrazené ovocie dáme do hrnca a zohrejeme. Horúce ovocie naservírujeme na tvarohové guľky a celé to polejeme medom. Môžeme tiež dozdobiť čerstvým ovocím a lístkami mäty alebo medovky.
Na našom blogu pravidelne testujeme zdravé potraviny či výživové doplnky. Nemohli sme preto vynechať jeden... Trh s výživovými doplnkami neustále rastie a napreduje. Niet sa čomu diviť, keďže vitamíny a... Najnovšie z blogu
Inca Collagen: moja recenzia a skúsenosť – oplatí sa?
Lipozomálne vitamíny – všetko, čo o nich treba vedieť
Najnovšie z blogu