Kokosová miniroláda

Potrebujeme:

6 bielkov
1 a pol ČL prášku do pečiva
Plnka:
vanilkový pribiňák alebo hustý grécky jogurt dosladený medom
rumová aróma
jahodový džem light
strúhaný kokos
Bielky vyšľaháme s proteínom a práškom do pečiva. Plech vyložíme papierom na pečenie a vylejeme cesto. Vložíme do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme asi 10-12 minút. Upečenú roládu vyberieme a ešte teplú skrútime. V miske vymiešame pribináčik s rumovou arómou a kokosom. Roládu jemne rozvinieme, potrieme jahodovým light džemom, naplníme plnkou a opäť zvinieme. Trochu plnky si necháme na potretie povrchu rolády, ktorú ešte posypeme strúhaným kokosom.
Celá miniroládka obsahuje asi 22 g tuku, 48 g bielkovín a 20 g sacharidov.

Be Social