Čokoládový RAW zákusok

Potrebujeme:

3/4 šálky lieskových orieškov
1 šálku sušených hrozienok
4 PL kešu masla ( alebo mandľového)
4 PL kakaa
4 PL medu/agáve
2 banány



Postup:

Hrozienka namáčame v teplej vode asi 30 minút. V mixéri ako prvé rozmixujeme lieskové orechy na jemnú múčku. Potom pridáme zliate hrozienka a 2 PL kakaa a všetko spolu dobre premixujeme. Táto hmota bude korpus koláča, takže ju rozotrieme do menšej formy. Teraz dáme do mixéra banány, kešu maslo, med a 2 PL kakaa a opäť všetko zmixujeme do jemného krému. Rozotrieme na korpus. Zákusok vložíme do mrazničky stuhnúť asi na pol hodinku. Vyberieme, nakrájame na kocky a môžeme maškrtiť.

Tip: Podávame posypané kakaom alebo kokosom.

 

Vyskúšajte aj:

Super rýchle proteínovo – arašidové guličky

5 tipov, ako použiť arašidové maslo vo fitness kuchyni

Najlepší výber fitnesspotravín za skvelé ceny (1)

Be Social