Arašidové maslo všetci dobre poznáme, no ak chcete zmenu, pripravte si toto fantastické domáce kokosové kešu maslo. Keď ho raz ochutnáte, budete ho chcieť mať v chladničke stále 😉
POTREBUJEME:
- 3 šálky pražených kešu orieškov
- 1/2 šálky kokosových vločiek
- 1 PL kokosového oleja
POSTUP:
V mixéri mixujte kešu orechy až kým sa zmes stane krémovou. Prichytené časti na krajoch mixéra stierajte späť. Pridajte kokosové vločky s kokosovým olejom a zmixujte na jemné maslo. Hotovo, však to bolo jednoduché!
Maslo prelejte do uzatvárateľného skleného pohára a skladujte v chladničke. Vydrží vám asi 1 mesiac.
Zdroj: buzzfeed.com, bakerita.com
Vyskúšajte aj:
Fantastické avokádové brownies