Potrebujeme:
Cesto:
- 4 vajcia
- 2 PL trstinového cukru
- 2 PL kakao
- 2 PL hladkej celozrnnej špaldovej múky
- 2 PL ovsenej múky (jemne pomleté ovsené vločky)
- 1 ČL kypriaceho prášku do pečiva
Plnka:
- 250g tvarohu
- 3 PL medu
- 1 ČL vanilkového extraktu
- 1 balenie Šmakoun brusnica
Postup:
Bielka oddelíme od žĺtkov a vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtka vyšľaháme s cukrom a jemne zamiešame k bielkam. V inej miske si zmiešame ovsenú a celozrnnú múku, kypriaci prášok a kakao a pridáme do cesta. Jemne stierkou premiešame, aby sa cesto spojilo no ostalo nadýchané.
Cesto rozotrieme na papierom na pečenie vyložený plech a dáme piecť na 180°C asi 15 minút.
Vyskúšajte tiež:
Fit “KINDER” zákusok s jahodami
3 recepty na fantastické a rýchle proteínové dezerty + videonávod
Tipy na najlepších FIT kuchynských pomocníkov pre zdravý životný štýl