Raw jahodové cheesecaky

Potrebujeme:

Korpus:
1/2 šálky kešu orieškov
1/4 šálky sušených hrozienok
1 PL strúhaného kokosu
štipka soli
1 ČL vody

Na plnku:
1 šálka rozmačkaných jahôd
1/2 šálky kešu orieškov
1 ČL citrónovej šťavy
2 PL kokosového oleja
med alebo iné sladidlo podľa chuti



Postup:

Najprv si pripravíme korpus. Kešu oriešky rozmixujeme v ako prvé, potom pridáme hrozienka, soľ, strúhaný kokos a mixujeme, kým sa nám suroviny spoja do jednej hmoty. Ak treba pridáme 1 ČL vody. Do plechu na mafiny si naukladáme papierové košíčky, do ktorých natlačíme hmotu na korpus.

Bude sa to robiť ľahšie, keď si namočíme prsty do vody, keďže hmota je dosť tuhá a lepkavá. Plnku si pripravíme tak, že všetky suroviny spolu naraz zmixujeme do jemnej masy. Naplníme košíčky a necháme c chladničke minimálne 8 hodín, najlepšie cez noc.

Z tejto dávky pripravíme 8 cheesecakov.

Tip: na dochutenie môžete pridať aj pár kvapiek vanilkovej či rumovej arómy.

 

Vyskúšajte nový vegánsky prteín VEGAN BLEND od Gymbeam! Je zložený z rôznych druhov rastlinných bielkovín, má skvelú chuť a bezkonkurenčnú cenu na trhu 😉 KÚPITE TU:

Vyskúšajte aj:

Domáce proteínové tyčinky

Všetky recepty

Začnite deň zdravými vaflami s ovocím

Be Social