Potrebujeme:
250g nízkotučného hrudkového tvarohu
1 vajce
4 PL detskej krupice (alebo špaldovej)
1 PL maku
citrónovú kôru
trochu hnedého cukru/xylitolu/stévie
mrazené ovocie
med
Postup:
V miske zmiešame tvaroh s krupicou, vajcom a makom. Nastrúhame trochu citrónovej kôry a ak chceme, môžeme trochu prisladiť obľúbeným sladidlom.
Z hmoty tvarujeme malé guľky, ktoré hádžeme do vriacej vody. Keď vyplávajú na povrch, povyberáme ich a necháme chladnúť.
Mrazené ovocie dáme do hrnca a zohrejeme. Horúce ovocie naservírujeme na tvarohové guľky a celé to polejeme medom. Môžeme tiež dozdobiť čerstvým ovocím a lístkami mäty alebo medovky.
Na našom blogu fitnessdezerty.sk neustále hľadáme značky a produkty, ktoré podporujú zdravý životný štýl. Tentokrát... V tomto článku sa bližšie pozrieme na vegánsky kolagén od značky Kolagendrink. Presne tak, aj... Najnovšie z blogu
Recenzia na Venira PREMIUM kolagén: Kvalita a prírodné zloženie na prvom mieste
Active Vegan Collagen recenzia: vyskúšali sme unikátny vegánsky kolagén od KolagenDrink
Najnovšie z blogu